Koeien schilderij
Hits: 1251

Wat voor koeien schilderij zou jij graag willen hebben? 

Al mijn schilderijen maak ik altijd in opdracht. Mocht je bijvoorbeeld een koeien schilderij willen hebben, dan ga ik aan de slag met het maken van een schets, zoals je hier rechts kunt zien. Ik ben steeds beter geworden in het maken van schetsen, wat het voor jullie weer makkelijker maakt om een leuk koeienschilderij te laten maken.

Ik verwerk jouw onderwerpen in het koe schilderij

Stel je zoekt een leuk schilderij voor in je woonkamer dan kun je bij mij aangeven wat je graag zou willen terug zien op het doek. Ik verwerk de meeste onderwerpen wel die de mensen aangeven en dat verwerk ik dan in het schilderij. Dat zou kunnen zijn dat die koe aan het chillen is in de Ardennen, of dat die koe iets zegt, waardoor het ineens een persoonlijk schilderij is. In mijn beleving zegt een koe altijd "MOEH", dat vind je dan al snel terug op het schilderij :-).  

Schilderij met daarop een koe

Meerdere koeienschilderijen

Ik heb ondertussen al een heleboel schilderijen gemaakt waar in ieder geval een koe of koetje in verwerkt is.

Rechts zie je een schilderij die ik heb gemaakt voor een gezin... Ieder dier telt voor een gezinslid en de tekst maakt het schilderij af. Leuk om naar te kijken en voor mijn klantjes ook nog eens persoonlijk.