Martijn de Groot - Art 4 Dummies

Martijn de Groot, alias Art 4 Dummies

Nu is het moment daar dat ik wat over mijzelf mag schrijven ;). Martijn (ik) is een doodgewone vrolijke optimist die ondanks dat ie in Spijkenisse woont een gelukkig leven heeft ! 8 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van mijn aller eerste schilderijtje, puur gewoon omdat ik daar ineens ontzettend veel zin in had en al snel liep het behoorlijk uit de hand. In het begin wilden mijn vrienden en kenissen graag een doekje ophangen en al snel volgde een heleboel mensen die ik helemaal niet ken. Dan begint het ineens echt te worden.

Ik doe niets lievers dan andere mensen blij maken met een kunstwerk die van enige waarde heeft voor mijn klanten. Ik heb niet de illusie dat ik thuis hoor in het rijtje van de grootmeesters van vroeger, maar ik ben er wel goed in om te maken wat je blij zal maken. Wil jij een ananas op je schilderij? Ik maak dan een fantastisch schilderij met een ananas ! Of het nou voor jezelf is, of om als cadeau te geven, ik vind het leuk om te verbeelden wat jij graag terug wilt zien.

Ik ben een super open en toegankelijk persoon, wat het denk ik ook makkelijker maakt om mij een schilderij in opdracht te laten maken. 

Maar, genoeg over mij... Laat mij weten waarom je op mijn site terecht bent gekomen en of ik jou eventueel kan helpen met een stukje kunst.

Martijn