Hits: 1030

Vrolijke schilderijen

Dit blogstukje is eigenlijk een ode aan het verhaal achter het vrolijke schilderij. 

Dit schilderij van deze Ganesha is niet zo super vrolijk als mijn andere schilderijen, maar ik heb wel ontzettend hard gelachen om het schilderij. Ik heb dit schilderij in 2011 gemaakt en het is tot nu toe nog steeds het grooste schilderij dat ik heb mogen maken. Het is een schilderij van 2,5 bij 3 meter. (kan je nagaan hoe groot die bank is :P). 

Ik heb nog nooit zo lang over een schilderij gedaan... Nog nooit en daarna ook nooit meer was een klant zo betrokken bij het maken van een schilderij :-). OM een heel lang verhaal korter te maken... Toen het schilderij eindelijk klaar was, moest ik en een vriend van mij dit schilderij met een bus gaan brengen naar een penthouse woning in Rotterdam. Nooit bij stilgestaan, maar dat schilderij paste natuurlijk helemaal niet in de lift ! Sta je dan met je vrolijke schilderij.

Gelukkig konden we met de trap en op iedere verdieping door de nooddeur om op de volgende verdieping te komen en zo heeft dit schilderij toch haar uiteindelijke plekje bereikt.