workshop schilderenEen workshop schilderen door Art 4 Dummies

Laten we eerlijk zijn, vaak doe je een workshop als je ineens iets moet organiseren :-). Bedrijfsuitje, familiedag, afscheid van je werk, kinderfeestje en ga maar door. Ik heb op allemaal van zulke gelegenheden een super toffe workshop schilderen gegeven.

Bij workshops schilderen van Art 4 Dummies hoef je zelf niets te regelen. Ik neem doeken mee, verf, kwasten, ezels, inspiratie en een hoop gezelligheid. Omdat veel mensen toch niet echt dagelijks schilderen kan het in het begin een beetje onwennig zijn, maar vervolgens hangt iedereen altijd met zijn of haar tong uit z'n mond lekker te schilderen.

Ik kan een workshop schilderen aan groepen tussen de 1 en 75 personen

Ik kan groepen aan tussen de 1 en de 75 personen, dat is geen enkel probleem. Mocht je hier meer informatie over willen hebben, neem dan even contact met mij op.

Een schilderworkshop duurt ongeveer 2,5 a 3 uur

De workshop duurt ongeveer een uurtje of 2,5 of 3. We beginnen altijd met het bedenken wat we gaan maken, vervolgens maken we hier een schets van, om deze schets vervolgens op het doek te plaatsen. Wanneer alles naar tevredenheid is, dan kunnen we beginnen met het schilderij te maken. 

(hieronder een kleine sfeerimpressie van een aantal workshops)