martijndegrootMartijn de Groot

Martijn (ik) is een doodgewone vrolijke optimist die ondanks dat ie in Spijkenisse woont een gelukkig leven heeft ! 10 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van mijn aller eerste schilderijtje, puur gewoon omdat ik daar ineens ontzettend veel zin in had en al snel liep het behoorlijk uit de hand. In het begin wilden mijn vrienden en kenissen graag een doekje ophangen en al snel volgde een heleboel mensen die ik helemaal niet ken. Dan begint het ineens echt te worden.

Ik doe niets lievers dan andere mensen blij maken met een kunstwerk die van enige waarde heeft voor mijn klanten. Ik heb niet de illusie dat ik thuis hoor in het rijtje van de grootmeesters van vroeger, maar ik ben er wel goed in om te maken wat je blij zal maken. Wil jij een ananas op je schilderij? Ik maak dan een fantastisch schilderij met een ananas ! Of het nou voor jezelf is, of om als cadeau te geven, ik vind het leuk om te verbeelden wat jij graag terug wilt zien.

Ik ben een super open en toegankelijk persoon, wat het denk ik ook makkelijker maakt om mij een schilderij in opdracht te laten maken. 

Maar, genoeg over mij... Laat mij weten waarom je op mijn site terecht bent gekomen en of ik jou eventueel kan helpen met een stukje kunst.

Martijn

Om er achter te komen of ik je eventueel kan helpen is het belangrijk om met elkaar in gesprek te zijn. Vraag daarom alles wat er in je opkomt, of bel of app gewoon eventjes. Ik kan je eventueel voorbeelden sturen, of even een opzetje voor je maken als dat je helpt om je keus makkelijker te maken.

Martijn de Groot

+31 (0) 640007539

www.art4dummies.nl

Art 4 Dummies

Fagotstraat 33

3208 DE Spijkenisse